Ontvang direct 5% korting
Haarlem Hotelsuites

Ontvang direct 5% korting

Boek nu via onze eigen site en ontvang automatisch 5% korting!

  • Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Locatie

 De appartementen van Haarlem Hotel Suites zijn bijna allen gevestigd in de Gouden Straatjes van Haarlem. Dit zijn zeven pittoreske straatjes met bijzondere winkels en leuke restaurants. Maar ook in de rest van het centrum zijn alle bezienswaardigheden op loopafstand. Het treinstation van Haarlem is gevestigd op 8 à 10 minuten loopafstand van de receptie van het hotel. Vanaf het station vertrekt om de 7 minuten een trein naar Amsterdam Centraal. De Zuidtangent buslijn bevindt zich op 5 minuten lopen van uw appartement en hiermee bent u binnen een half uur in Amsterdam, Hoofddorp en Schiphol.

Parkeren

De receptie van Haarlem Hotel Suites is gevestigd aan de Korte Veerstraat 3. Dit is een autovrije straat.  Bij aankomst in Haarlem adviseren wij u gebruik te maken van de laad- en losplekken aan het Spaarne t.h.v. huisnummer 66/Restaurant Spaarne66. Nadat u uw bagage heeft afgegeven bij de receptie kunt u uw auto parkeren en inchecken in het hotel.

Privé Parking

Haarlem Hotel Suites heeft een afgesloten privé parkeerterrein op enkele minuten wandelafstand van de receptie. Houd u er rekening mee dat ons parkeerterrein slechts een beperkt aantal beschikbare plekken heeft. Als u van onze parking gebruik wilt maken, raden wij u aan dit tijdig te reserveren. Het tarief voor deze parkeerplaats bedraagt € 25,- (incl. BTW) per nacht per auto (14:00u dag van aankomst – 11:00u dag van vertrek). 

Openbare Parkeermogelijkheden

In de nabijheid van Haarlem Hotel Suites zijn de volgende openbare parkeergelegenheden:

Parkeergarage De Appelaar, Damstraat 12, 2011 HA Haarlem (3 min. lopen)

Parkeergarage De Kamp, De Witstraat 1, 2011 DV Haarlem (6 min. lopen)

Parkeergarage Houtplein, Wagenmakerslaan 1, 2012 DJ Haarlem (11 min.)

Parkeergarage Raaks, Zijlvest 45, 2011 VB Haarlem (10 min.)

Parkeergarage Station, Lange Herenstraat 11, 2011 LK Haarlem (11 min. lopen)

ParkBee Parkeerlocatie De Koepel, Harmenjansweg 4, 2031 WK Haarlem (11 min.) Om gebruik te kunnen maken van deze parkeerlocatie dient u de Parkmobile of Park-line app te downloaden. Klant worden is áltijd gratis en na inschrijving kunt u direct parkeren. De tarieven zijn vanaf €2,- per uur met een maximum van €10,- per dag. U kunt alle informatie m.b.t. ParkBee vinden via www.parkbee.nl

Via onderstaande link worden per parkeergarage de actuele beschikbare parkeerplaatsen aangegeven.

https://www.haarlem.nl/parkeertarieven/

Houd er rekening mee dat in de binnenstad weinig parkeergelegenheid op straat is.