Ontvang direct 5% korting
Haarlem Hotelsuites

Ontvang direct 5% korting

Boek nu via onze eigen site en ontvang automatisch 5% korting!

  • Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Ons hotel is geopend!

In verband met de maatregelen rondom COVID-19 geven wij u graag de volgende informatie.

Bij uw boeking is een creditcard en het tonen van een geldig identiteitsbewijs noodzakelijk. Uw boeking kunt u maken via onze website, telefonisch (023-5427804) of per e-mail info@haarlem-hotelsuites.nl.

In plaats van onze private dining die we afgelopen periode met groot succes in samenwerking met Restaurant Toujours hebben aangeboden (en ook gaan voortzetten in de toekomst), verzorgd Toujours tijdens de lockdown delivery van diner.

Het ontbijt kan opgehaald worden vanaf de pick-up point bij onze hotelreceptie. 

Stay Happy. Stay Healthy

Warme groet,
Team Haarlem Hotel Suites

Welkom bij Haarlem Hotel Suites

In het historische centrum van Haarlem bieden wij u een oase van rust en comfort. Luxe privé appartementen met de exclusieve services van een hotel. Zo geniet u niet alleen van een heerlijke nachtrust maar adviseren en ondersteunen wij u met oprechte en persoonlijke service om uw verblijf onvergetelijk te maken.

Exclusieve Hotel Appartementen

Wij bieden veertien fantastische suites en appartementen. Een grote keuze en variëteit in kamertypes waardoor wij u de ideale suite kunnen bieden. Uw suite is het perfecte uitgangspunt om onze heerlijke stad te ontdekken. Haarlem is rijk aan kunst, cultuur en geschiedenis. Het winkelaanbod is veelzijdig. U kunt er wandelen in de natuur of op het strand. Lunchen op een terras of dineren in één van de vele charmante restaurantjes. Uw bezoek is waarschijnlijk te kort om het allemaal te ontdekken maar wij staan voor u klaar met advies om het échte Haarlem te ontdekken.

Receptie
Receptie
Suites
Suites