Ontvang direct 5% korting
Haarlem Hotelsuites

Ontvang direct 5% korting

Boek nu via onze eigen site en ontvang automatisch 5% korting!

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Haarlem Hotel Suites

Welkom bij de meest centraal gelegen hotelsuites in het historische centrum van Haarlem! 

Het verblijf in onze hotelsuites geeft u het gevoel van een eigen appartement met de service van een hotel. Dit is zowel voor de zakelijke gebruiker als voor vakantiegasten een ideale manier om in Haarlem te verblijven.

Onze receptie bevindt zich in de Korte Veerstraat 3. Hier ontvangen wij onze hotelgasten voor zowel onze Haarlem Hotel Suites als ons andere hotel Brasss Hotel Suites. 

Haarlem, de hoofdstad van Noord-Holland (20 km van Amsterdam) staat o.a. bekend om haar verscheidenheid aan gezellige restaurants en andere eetgelegenheden. Ook cultureel gezien heeft de stad u veel te bieden; de Sint Bavokerk, Frans Hals museum, Teylers museum en de beroemde hofjes in de binnenstad. Bovendien is Haarlem uitgeroepen tot beste winkelstad van Nederland!

Prijzen per hotelsuite variëren tussen de € 100,- en € 200,- per nacht. (exclusief € 5,00 toeristenbelasting per persoon per nacht).

Voor € 18,50 p.p. serveren we een heerlijk ontbijt op uw suite voorzien van verse producten. U kunt zelf het tijdstip vooraf aangeven waarop we het ontbijt bij u serveren. Dit kan tussen 07.00 - 10.30 uur.

Receptie

Receptie Haarlem Hotel Suites
Korte Veerstraat 3 
2011 CL Haarlem
Nederland
Tel: +31 (0) 23-542 78 04

Receptie open: 09.00 - 18.00 uur
Receptie check in: 14.00 - 18.00 uur
Receptie check out: 09.00 - 11.30 uur

Uw suite is vanaf 14.00 uur gereed. Mocht u eerder arriveren dan kunnen wij uw bagage opslaan in een bewaakte ruimte bij onze receptie vanaf 9.00 uur ’s morgens.

Er is een speciale avond check in procedure na 18.00 uur

Onze receptie is dagelijks geopend van 09.00-18.00 uur. Mocht u na 18.00 uur arriveren dan volgt de avond check in procedure. I.v.m. de kleinschaligheid van ons hotelconcept maken wij na 18.00 uur gebruik van een "flying desk". Op deze manier kunt u ook in de avond inchecken en zal een van onze teamleden u in de gewenste wereldtaal, op een originele en gastvrije manier inchecken.

Annulering van de reservering zonder kosten is mogelijk tot 24 uur voor incheckdatum. Hierna worden de kosten van de 1e overnachting aan u doorberekend, zoals opgenomen in de Uniforme Voorwaarden Horeca. Deze voorwaarden kunt u terugzien op de website www.khn.nl

Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen in ons hotel!