Ontvang direct 5% korting
Haarlem Hotelsuites

Ontvang direct 5% korting

Boek nu via onze eigen site en ontvang automatisch 5% korting!

  • Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Haarlem Hotel Suites

Maatregelen om verspreiding COVID-19 te voorkomen

Zeer gewaardeerde gast, 

Ondanks de nieuwe maatregelen die het kabinet op 13 oktober gecommuniceerd heeft, bent u bij ons van harte welkom om in een van onze luxe suites te verblijven. Wij volgen de volgende richtlijnen, om de veiligheid voor u als gast te waarborgen. 

Ondanks deze maatregelen ontvangen wij u nog steeds met een warm welkom en staat ons team klaar om er een onvergetelijk verblijf van te maken. Naast dat u de mogelijkheid heeft om uw eigen diner te bereiden in onze appartementen, geven wij u graag tips voor take away en bezorging zodat u ook kunt genieten van wat onze culinaire stad te bieden heeft. Voor meer informatie, verwijzen wij u naar de opties voor diner tijdens uw verblijf

Hartelijke groet,
Team Haarlem Hotel Suites 

Welkom bij Haarlem Hotel Suites

In het historische centrum van Haarlem bieden wij u een oase van rust en comfort. Luxe privé appartementen met de exclusieve services van een hotel. Zo geniet u niet alleen van een heerlijke nachtrust maar adviseren en ondersteunen wij u met oprechte en persoonlijke service om uw verblijf onvergetelijk te maken.

Exclusieve Hotel Appartementen

Wij bieden veertien fantastische suites en appartementen. Een grote keuze en variëteit in kamertypes waardoor wij u de ideale suite kunnen bieden. Uw suite is het perfecte uitgangspunt om onze heerlijke stad te ontdekken. Haarlem is rijk aan kunst, cultuur en geschiedenis. Het winkelaanbod is veelzijdig. U kunt er wandelen in de natuur of op het strand. Lunchen op een terras of dineren in één van de vele charmante restaurantjes. Uw bezoek is waarschijnlijk te kort om het allemaal te ontdekken maar wij staan voor u klaar met advies om het échte Haarlem te ontdekken.

Receptie
Receptie
Suites
Suites