Ontvang direct 5% korting
image

Boek nu via onze eigen site en ontvang automatisch 5% korting!

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Parkeren

Haarlem Hotel Suites beschikt over een aantal privé parkeerplaatsen op 10 minuten loopafstand van de receptie. Wanneer u gebruik wilt maken van één van deze parkeerplaatsen dient u dit vooraf te reserveren i.v.m. het beperkte aantal plaatsen. Het tarief voor deze parkeerplaats bedraagt € 22,50 per nacht per auto.

Openbare parkeergarages Haarlem

Parkeergarages in het centrum van Haarlem

  • De Appelaar, Damstraat 12, 2011 HA Haarlem
  • De Kamp, De Witstraat 1, 2011 DV Haarlem
  • Stationsplein, Lange Herenstraat 11, 2011 LK Haarlem
  • Houtplein, Wagenmakerslaan 1, 2012 DJ Haarlem
  • Raaks, Zijlvest 45, 2011 VB Haarlem

Parkeren op straat
Parkeren op straat buiten het centrum kost € 2,60 per uur. In het centrum kost parkeren op straat € 3,90 per uur.

Betaling van parkeren vindt plaats tussen 09.00 AM en 23.00 PM , maandag tot en met zaterdag. U betaald bij de centrale parkeermeter of bij de parkeermeter naast uw parkeervak.

Gratis parkeren in Haarlem
Op feestdagen geldt in heel Haarlem gratis parkeren op straat.

Vanuit Amsterdam

Vanuit Amsterdam (N200) rijdt u over de Amsterdamse Vaart. Aan het einde ziet u voor u de Amsterdamse Poort. U gaat linksaf de Lange Herenvest op. Aan het einde gaat u rechtsaf, dan met de bocht mee over de brug. Over de brug gaat u direct rechtsaf. Na 100 meter passeert u het tweede stoplicht en gaat u direct links af, de Gedempte Oude Gracht op. De eerste straat aan uw rechterzijde is de Kleine Houtstraat. Deze straat is echter niet te bereiken met de auto. U dient uw auto dan ook zo dichtbij mogelijk te parkeren. Wij adviseren te parkeren in parkeergarage De Kamp (deze parkeergarage is overdekt, veilig en dichtbij het centrum van Haarlem en uw hotelsuite). De receptie (Korte Veerstraat 40) is te voet te bereiken.

Vanaf de A9, volg de borden Haarlem-Zuid/Zandvoort(N205). U rijdt rechtdoor. Voor de brug rechtsaf, richting centrum. U rijdt over de Schalkwijkerstraat langs het water. Aan het einde met de bocht mee over de brug. Over de brug gaat u direct rechtsaf. Na 100 meter passeert u het tweede stoplicht en gaat u direct links af, de Gedempte Oude Gracht op. De eerste straat aan uw rechterzijde is de Kleine Houtstraat. Deze straat is echter niet te bereiken met de auto. U dient uw auto dan ook zo dichtbij mogelijk te parkeren. Wij adviseren te parkeren in parkeergarage De Kamp (deze parkeergarage is overdekt, veilig en dichtbij het centrum van Haarlem en uw hotelsuite). De receptie (Korte Veerstraat 3) is te voet te bereiken.